4.11.2007 г., 16:41 ч.

Топли сълзи 

  Поезия
668 0 2

Топли, тежки стичат се сълзи,

като кръв на пода капят,

тъмен погледът тежи -

непосилен е товара:

да убиваш, па макар със думи,

да отнемаш светлината,

да заменяш обичта със болка

и да късаш някому душата.

 

Топли, тежки, кървави сълзи

живота ти изсмукват,

аз във тях се давя

моля те, прости

и не ме така оставяй!

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Топли, тежки стичат се сълзи,
    като кръв на пода капят" - много поетично и силно въздействащо!
    Поздрав!
    Добре дошла и от мен!
  • Хубаво казано!
Предложения
: ??:??