11 янв. 2008 г., 11:40

Топло безвремие 

  Поэзия » Другая
661 0 14
 

Топло безвремие

 

Сняг дълбок света затрупа,

времето напълно спря.

Сгушен в топлата хралупа,

храня печката с дърва.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??