11.01.2008 г., 11:40 ч.

Топло безвремие 

  Поезия » Друга
662 0 14
 

Топло безвремие

 

Сняг дълбок света затрупа,

времето напълно спря.

Сгушен в топлата хралупа,

храня печката с дърва.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??