20 февр. 2015 г., 22:37

Тост 

  Поэзия
399 0 3

ТОСТ

 

Налей ми чаша и на мене - 
за вярата да вдигнем тост!
За всяко нещо идва време,
щом носи гени на любов!
Налей, приятелю, да пием,
душите си да влеем в стих,
и може би ще се открием
всред сенките на залез тих!

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??