Feb 20, 2015, 10:37 PM

Тост 

  Poetry
406 0 3

ТОСТ

 

Налей ми чаша и на мене - 
за вярата да вдигнем тост!
За всяко нещо идва време,
щом носи гени на любов!
Налей, приятелю, да пием,
душите си да влеем в стих,
и може би ще се открием
всред сенките на залез тих!

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??