30 авг. 2015 г., 17:24

Това е лудост 

  Поэзия
1044 0 0

Посочете ми смисъла да се лъжем един друг.

Приятели.

Хайде, моля ви се.

Защо, по дяволите, пиша тук?

Излагам моята истина, моето сърце,

при положение,

че нищо от това няма да спре?

Хвърлете ми рози в краката 

И крокодилските сълзи нека дойдат.

Все пак всеки си обича мрака.

Всеки е безпогрешен.

Хайде, наречете ме...

Егоист!!

Може би. По-добре обаче ми звучи:

"Реалист"

Искам малко истина, хора...

Липсва ми вкуса ù

Ефекта ù.

Обричате ме на постоянни загубени надежди.

Малко съпричастност.

Малко вкус.

Малко човечност.

Малко награда...

Искам си обратно моят искрен дядо.

... Или в противен случай 

Просто любовта на народа.

© Борислав Ичев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??