26 дек. 2009 г., 16:56

Това е реалността 

  Поэзия
491 0 0

 

Виждал ли си майка със дете

Тя го носи в своите ръце

Тя приказки нежно му чете

Но какво ли се таи в нейното сърце

 

Мъжът пиян се връща в къщи

И започва скандалите едни и същи

Той крещи и удря наред

Поглежда детето с поглед свиреп

 

А жената от болка се тръшка

Усетила силата мъжка

За да може детето си да спаси

Подлага се смело на мъжките удари

 

А той не обръща внимание

Нито на нейното

                                                Нито на детското страдание

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??