8 февр. 2022 г., 12:28  

Това ни описва 

  Поэзия » Философская, Гражданская
295 0 1

Това ни описва, планетата,

просто ни избърса,

нашия брат стана нашият враг,

планетата стана на прах

не виждам красивия град,

настъпи някакъв мрак

това ли е смисълът,

аз имам по-различна мисъл,

не съм директор нито адвокат,

просто знам някой факт,

знам един факт,

който е лесен, но не е интересен

този факт на всички е известен:

без война животът е значително по-лесен,

защо викаме и спорим,

когато просто трябва да го сторим просто да затвори

комфликта между теб и теб,

между Вас и нас, просто да го сторим

и светът да стане в миг свободен. 

© С Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Напишете,мнението си за произведението
Предложения
: ??:??