Свят без мечти и идеали,
свят на демони коварни.
Свят на подлост и алчност,
свят, изпълнен с мъка и потайност.
Свят, в който живееш, копнееш
за любовта.
Търсиш страстта и мъжа - мечта.
Залагаш на изкуствена красота и
оставаш сама, както си живяла досега.
Откриваш фалш и лъжа, измама по света.
Мъчиш се да разбереш защо изобщо
живееш на тази объркана земя!
Мислиш си, че като имаш пари и коли,
всичко ти е позволено, нали?
Не е така, разбери!
Иска ти се да контролираш и
манипулираш всички. Не може така,
не може да си играеш с чувствата
на хората!
Те не са вещи, те са живи същества,
нуждаещи се от истинска топлина
и силна обич, невиждана досега!
Но, животът е несправедлив!
Нападат те, без да имаш вина, а ти
мълчиш и продължаваш да търпиш,
без да се защитиш!
И въпреки това продължаваш да
мечтаеш, но какъв е смисълът от това?
Надали ще се сбъднат някога!
Вместо мечти, сълзи започват да се
ронят от очите ни.
Непоносимата болка разкъсва
нашите души, а омразата
сковава сърцата ни!
Но какво от това? Ние - въпреки
всичко - продължаваме да живеем и да
се борим с неправдата,
защото все още в сърцата на хората,
съществува любовта и вярата в Бога!!!
© Евгения Георгиева Все права защищены