Очаквам Божие знамение -
да дойдеш Ти на моя Ден Рожден,
да ме погледнеш с умиление,
да ми покажеш Твоя път свещен!!!
Да мога Тебе да докосна
с моята изстрадала за мир душа!
Да ме подеме силата ти мощна,
най-после да открия Твойта светлина!
И да изчезне времето в безкрая,
в едно деня да слееш със нощта!
И да притихна в сладката омая,
да имам Твойта сила, добрина!
Най-после да почувствам свободата,
безкрайния простор с неземни красоти!
Смирено да застана пред вратата
и с нежност в Рая Ти ме въведи!!!
7.07.2007г.
(Написах го на Рожденния си ден, в годината, когато се събраха три седмици, Божественото число!!!)
© Валентина Харизанова Все права защищены