Триизмерно
С потрепващи в нощта ръце
копнеж извайвай с длани…
Докосвай ме, гали ме…
Мечти сбъдни неразгадани!
С водопадни устни целуни ме!
Цялата за теб съм позволена…
Ручеи извират от страстта ми!
Разголена, изцяло запленена…
Със сила мъжка прегърни ме!
Дъхът ми чак да секне…
В очите ти небесносини
съзнанието ми да отекне!
Сливай се така през мене…
Мощно издигни ме!
В обятия неизмерими
после цяла подчини ме!
Върни ме пак обратно…
Заспивайки, гушни ме.
Когато светло стане,
в прегръдката си погълни ме!
© Манипулирам Все права защищены
Благодаря, Ена.