24 мая 2007 г., 07:48

Трима 

  Поэзия
734 0 10

Тримата се срещнахме случайно,
на място, във което няма нужда от портрети
и май, че паснахме си идеално,
че даже пишем поетически завети.


Ръсим мисли, бисери, сонети,
че понякога и разкази дори,
а всъщност ний сме мънички поети
три малки хубави звезди.


И с риск отнова аз да се повторя,
ще ви кажа истина една:
на въпроса "Кои сме ние?" няма да ви отговоря,
защото трима сме, но със една душа.

© Петър Адамов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??