28 февр. 2013 г., 20:51

Трудна обич 

  Поэзия » Любовная
926 0 13

Обичай ме – аз знам, че ти е трудно

и  те изгаря  моята вина –

животът ни е купища  заблуди

и бягства от вродена самота.

 

Обичай ме с очите уморени

от плач, преглъщан скришно всяка нощ -

аз се разкъсвам от безброй  дилеми,

а всяка хубост реже като  нож.

 

Обичай ме – дори и да  ме мразиш –

открий  различна  форма на любов –

бъди онази сладка евтаназия,

погубваща  ме с нежния ти зов.

 

Най-трудните усмивки ми дарявай,

в очите женски аз убивам страх,

 носи ме там, във болката  отляво -

 обичай ме със мъжкия ми грях.

 

 

 

 

 

© Михаил Цветански Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??