Ти казваш че си трудна за обичане,
целувки, милувки и бавно събличане.
Страстта любовна изгаря нашите тела,
тръгваш, събуждам се сам на сутринта.
Любовта е чувство не е само привличане,
чувство между мъж и жена, не събличане!
Не видях искрата в твоите красиви очи,
тя разпалва огъня в душите човешки и лъчи!
Ревността е зла съперница на любовта
бавно настанява се човешката душа.
Терзае я, измъчва я и губи се в човека вярата,
като болест е, обсебва го и го завладя!
И аз съм труден но обичам с цялата душа,
сърцето ми познава,тупти за любовта!
Когато срещне я подскача от лявата страна,
а при раздяла потъва отново в сива тъга!
© Валентин Миленов Все права защищены