Nov 13, 2020, 9:58 AM  

Трудна за обичане 

  Poetry » Love
168 0 0

Трудна за обичане

 

Ти казваш че си трудна за обичане,

целувки, милувки и бавно събличане.

Страстта любовна изгаря нашите тела,

тръгваш, събуждам се сам на сутринта.

 

Любовта е чувство не е само привличане,

чувство между мъж и жена, не събличане!

Не видях искрата в твоите красиви очи,

тя разпалва огъня в душите човешки и лъчи!

 

Ревността е зла съперница на любовта

бавно  настанява се човешката душа.

Терзае я, измъчва я и губи се в човека вярата,

като болест е, обсебва го и го завладя!

 

И аз съм труден но обичам с цялата  душа,

сърцето ми познава,тупти за любовта!

Когато срещне я подскача от лявата страна,

а при раздяла потъва отново в сива тъга!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??