10 мар. 2009 г., 16:58

Трябва да се бориш 

  Поэзия » Любовная
849 0 0

Трябва да се бориш

 

Щастието свое продаде ти,

вярата за по-щастливи дни

на кладата, построена от лъжи,

без жал сред пламъците изгори.

 

Да, огънят разтопява и стомана -

едно сърце отказва да тупти,

но вярата в него си остана, тя

не умира, тя не може да изгори!

 

 

Твой порок е слабостта,

на която сега си жертва ти!

Изгоря сред пламък обичта,

без да можеш да я опазиш ти!

 

Трябва да се бориш, разбери,

не трябва да има преграда

за сърцето, що от обич гори -

щастието не трябва да страда!

 

 

© Димитьр Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??