28 окт. 2020 г., 15:50

Трън(и) 

  Поэзия
131 0 0

сърцето иска
да е трън — на розата
по стъбълцето

 

на розата по
стъбълцето иска да
е трън сърцето

 

...............................................

 

сърцата искат
да са тръни — по на розите
стълбцата

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??