27 мая 2010 г., 14:46

Тук съм... 

  Поэзия
645 0 3

Да, аз съм тук –

завинаги съм в тебе...
във твойте мисли

и във твойто тяло!
Така се чувствам

истински потребен,
желан,

обичан,

обладан изцяло
от твоя дъх,

от мисълта по тебе
от допира на устните...
Накрая,

признавам -
вече знам, че съм обсебен
от теб!

Ала и аз те притежавам...

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??