14 янв. 2010 г., 09:35

Тук ти грешиш 

  Поэзия » Любовная
581 0 0

Не знаеш какво искаш ти,

не се разбират вече думите ти...


Даде ти любовта си,

даде ти сърцето си,

а ти ги проигра.

И защо? Защото вече

скучна ти станала тя!


Превърна любовта ù в цирк,

но тя не е за това.

Да! Любовта понякога е скучна,

еднообразна - все пак това

е животът!


Защо искаш нещо,

което не е в природата ù.

Това е смешно дори.

Ти си ти, тя е тя

и една е любовта...


Не знаеш ли как да обичаш,

е като да не знаеш как да дишаш!

И никой не е виновен

в този кръг любовен...


Искаш, но за да поискаш,

трябва и да дадеш!

Тогава ще получиш!


Е! Какво даваш за мен

и любовта ни...

© Ваня Янчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??