13 авг. 2011 г., 12:35

Твоят космос 

  Поэзия » Любовная
670 0 0

Твойте клепачи са мънички слънца

с кафяви стръкчета лъчи

и ти сияеш, докато спиш,

очите ти - планетни небеса...

 

Аз мога там да видя три планети -

бяла, кафеникава и черна,

по тебе мога да изчезна...

в друг космос - твой, със тебе слети...

 

 

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??