21 мая 2007 г., 16:58

Твоята обич 

  Поэзия
516 0 1

В съня ми идваш отново късно,
 допуснах грешка, че там те пуснах,
сега очите проплакват жадно
и не е сън, щом става хладно.
От твоите ласки ми става топло,
от твоя поглед се чувствам жива
и много време не ми е нужно.
За твойта обич -копнеж безпирен
очите молят, недей, не спирай.
Сънят ми нека отново почне
наяве пак със теб порочни,
очи склонили, глави навели,
ще бъдем вечно неизживяни.

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??