1 дек. 2017 г., 15:15

Твърде много точки 

  Поэзия
261 0 0

Ти си дебрисът
на моето разбито тяло,
плуващо в кръвта
на слепоочието ти.
Посичам те
с бръснача на Окам,
нека да пропуснем многоточията.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??