5 нояб. 2011 г., 12:37

Тя 

  Поэзия » Эротическая
896 0 2

Тя не иска блясък във очите му да вижда,
иска само огън да разпалва в тях.
Не желае действията му да може да предвижда.
За него тя ще бъде еднократен грях!

Не иска от ръцете нежни, мили ласки -
иска само страст в нея да разпалват те.
Иска да му шепне мръсни думички опасни,
а не словата ú да му дават криле!

Утеха и опора не иска да ú бъде,
не иска да заспива, сгушена в него.
Сутрин със закуска не иска да я буди,
иска само да почеше женското си его.

Иска да го има, защото е прекрасен!
Релефен, атлетичен, истински герой!
Щом нейното внимание грабнал е,
навярно поредният трофей ще бъде той!

Да я гледаш отстрани е някак странно.
Секси, магнетична, обляна в светлина.
И, гледайки я с възхищение навярно,
признавам, че искам да съм ТЯ...

© Любка Янева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??