Гледам милионите звезди
и изпълват ме с хиляди мечти
за най-красивите очи
и най-буйните коси!
Тя е като божествен дар!
С изпепеляващ чар,
като птица жар.
Тогава падаща звезда озари нощта
и пожелах си да си с мен сега,
за да ти покажа обичта
и удоволствията на любовта.
© Красимир Цуцов Все права защищены