Nov 12, 2010, 10:44 PM

Тя 

  Poetry » Love
962 0 4

Гледам милионите звезди

и изпълват ме с хиляди мечти

за най-красивите очи

и най-буйните коси!

 

Тя е като божествен дар!

С изпепеляващ чар,

като птица жар.

 

Тогава падаща звезда озари нощта

и пожелах си да си с мен сега,

за да ти покажа обичта

и удоволствията на любовта.

© Красимир Цуцов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??