Тя бе с дълбоки и чисти очи,
а косите ù пуснати до под раменете ù стигаха,
в които пръстите ми дълбоко се вплитаха
и за дълго в нощите в тях оставаха.
Тя бе срамежлива, наивна и малка,
но устните ù жадуваха да бъдат опитани,
които целувах неспирно и страстно,
от които и днес сърцето ми спира.
Тя бе изкусително-невероятно красива.
От погледа ù се стрелваха безброй стрели,
от които кожата ми настръхваше цялата
и тялото ми го тръпки побиваха.
Тя ме издигаше нагоре във облаците,
умееше с лекота да го прави
и на ръцете си неспирно ме носеше,
когато я сграбчвах във моите.
Тя можеше и без думи да ме разбира,
да разкрие и най-дълбокото ми чувство.
Да ме обича такъв, какъвто съм,
и да не допусне никога да я забравя.
Калин Вълов
www.kalinvalov.hit.bg
© kalinvalov Все права защищены