26 мар. 2006 г., 14:36

Тя е прекрасна на сцената 

  Поэзия
649 0 2
Повърнала живота си сутрин,
тя допива кафето си.
Пали цигара.
Знае как ще мине денят й.
Знаеше как ще мине животът й.
Знаеше и що за актриса ще бъде.
/И се чудеше на мазните режисьори,
които й казваха, че е прекрасна на сцената.
По-късно разбра защо й го казват./
Трябва да тръгва за репетиции.
Слага си малко грим
и затваря вратата зад себе си.
Тихо.

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • страхотно е!!!
  • Аз пък го разбрах... До някаква степен видях себе си ...
    Харесвам стила ти, Ясене.
Предложения
: ??:??