22 авг. 2012 г., 14:53

Тя е там 

  Поэзия » Другая
866 0 7

Тя е там -
зад тъжния светъл прозорец,
зад празните дни,
във бездънните нощи.
Единствена между хората,
птица в просторите,
сълза на художник.

 

Тя е там -
целува челото му мъжко.
С очи на кошута
невинно го гледа.

 

Той -
изгубен e завинаги
в дебрите

на сърцето ù.
 

© Димитрия Чакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??