29 нояб. 2008 г., 22:20

Тя привлича и отвлича 

  Поэзия » Любовная
425 0 0
Любовта е еротична госпожа.
Тя привлича и отвлича неусетно, безотказно,
всеки, който носи романтична душа.
Любовта е еротична госпожа.
Тя прелъстява и дарява
на една влюбена душа огнена страст,
която прави света щастлив
и кара птичките в просторното небе
да чирикат в захлас.
Любовта е в нас.
Ако я открием - истинската любов,
се прераждаме отново и отново...

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??