Nov 29, 2008, 10:20 PM

Тя привлича и отвлича 

  Poetry » Love
424 0 0
Любовта е еротична госпожа.
Тя привлича и отвлича неусетно, безотказно,
всеки, който носи романтична душа.
Любовта е еротична госпожа.
Тя прелъстява и дарява
на една влюбена душа огнена страст,
която прави света щастлив
и кара птичките в просторното небе
да чирикат в захлас.
Любовта е в нас.
Ако я открием - истинската любов,
се прераждаме отново и отново...

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??