5 сент. 2008 г., 00:56

Тъга 

  Поэзия » Любовная
1006 0 2
Остана ми само спомен за теб,
две снимки и шепа писма -
остана ми само скръбна тъга,
остана ми тишина... 
Нима след жестоката, нежна любов
ще срещна отново любим
и влюбена в него - не както във теб -
живота да бъде мислим?                                

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??