5.09.2008 г., 0:56 ч.

Тъга 

  Поезия » Любовна
980 0 2
Остана ми само спомен за теб,
две снимки и шепа писма -
остана ми само скръбна тъга,
остана ми тишина... 
Нима след жестоката, нежна любов
ще срещна отново любим
и влюбена в него - не както във теб -
живота да бъде мислим?                                

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??