19 июл. 2013 г., 20:04  

Тъга 

  Поэзия » Любовная
555 0 0

Живееш в своя свят сега,

а аз във моя... откога?

 

Допирни точки търся аз

и моля се да бъда твоя,

но ти дори не знаеш за това.

какво ли да очаквам... и кога?

 

Скучаеш в тъмното,

                   а аз в ноща,

мечтаеш нещичко за себе си  дори,

                  а аз за теб... нали!!!!

 

© Инци Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??