5 мая 2015 г., 00:00

Тъга 

  Поэзия
970 0 0

не стихва болката голяма

и никога не ще се заличи

когато теб те няма напразно

търся те с плачещи очи.

 

а вечер щом се стъмне

луната засияй

аз искан с теб да бъда

сърцето ми за теб ридай.

    

     10.05.2012 год

© Кармен николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??