не стихва болката голяма
и никога не ще се заличи
когато теб те няма напразно
търся те с плачещи очи.
а вечер щом се стъмне
луната засияй
аз искан с теб да бъда
сърцето ми за теб ридай.
10.05.2012 год
© Кармен николова Todos los derechos reservados