Лятна рокля, накапана със вишнев сок -
момичешки смях без никакъв порок.
Ягоди със сметана -
сладки устни и целувки на размяна.
Шепи пълни със смокини -
звездно небе и нощни картини.
Лятна жега, упоена с мента -
нежност и ласки, незабравими за момента.
Кожа, ухаеща на канела -
и това я прави твърде смела.
В тъмнината на тихата стая -
стана нещо, но не зная...
© Фа Все права защищены