12 мар. 2018 г., 11:01

Тъгата 

  Поэзия
337 2 0

 

 

 

 

 

 

Ах, тази тъга

скрита в мрака,

като змийче изпълзи

и те клъцне в душата,

и ти онемяваш

непотребен и сам,

като лист отбрулен,

понесен от вятъра ...

Тъгата - болчица свята,

от душата изплакана ...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??