Mar 12, 2018, 11:01 AM

Тъгата 

  Poetry
379 2 0

 

 

 

 

 

 

Ах, тази тъга

скрита в мрака,

като змийче изпълзи

и те клъцне в душата,

и ти онемяваш

непотребен и сам,

като лист отбрулен,

понесен от вятъра ...

Тъгата - болчица свята,

от душата изплакана ...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??