30 мар. 2011 г., 23:33

Тъжна любов 

  Поэзия
438 0 0

О-о-о, Тъга! Добре си ми дошла.

В сърцето ми удобно ти се настани.

Ще те черпя с чаша черни сълзи.

Ще отворя за теб душата си като книга,

да сложиш своя подпис там.

 

О-о-о, Тъга! Добре си ми дошла.

С теб си приличаме по това,

че търсим любовта.

 

Седни и чуй нощта.

Тя разказва приказка една - за историята на една жена.

Обичаща, но не и обичана!

© Надя Донкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??