О-о-о, Тъга! Добре си ми дошла.
В сърцето ми удобно ти се настани.
Ще те черпя с чаша черни сълзи.
Ще отворя за теб душата си като книга,
да сложиш своя подпис там.
О-о-о, Тъга! Добре си ми дошла.
С теб си приличаме по това,
че търсим любовта.
Седни и чуй нощта.
Тя разказва приказка една - за историята на една жена.
Обичаща, но не и обичана!
© Надя Донкова All rights reserved.