17 авг. 2008 г., 11:00

Тъмнина 

  Поэзия » Пейзажная
930 1 1

Навън е нощ

и вълци вият.

Ръка  и нож,

и сенки крият.

Стъпки плахи,

кървави следи,

сладък грях и

капещи сълзи,

писък кратък...

Отлитаща птица,

златно сияние

и изстрел, пронизващ гърдите.

© Симона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??