29 мая 2007 г., 08:21

Тъмно е! 

  Поэзия
654 0 12

Тъмно е!
Лампата изгоря,
не свети и ме е страх
от нощта, от мрака...


Тъмно е!
В душата ми искрата изгоря
и черна мъгла се стеле из нея.
Страх ме е! Полудявам!


Тъмно е!
Сърцето ми спира
от страх, от лудостта ми...
Спасете ме!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??