4 дек. 2006 г., 21:29

Търпение (хайку) 

  Поэзия
627 0 9
Търпение (хайку)

Галена сладост
свети в топлите клони,
вехнат листата.

* * *
Гори небето,
в цикламени облаци
чака вятъра.

* * *
Самотна луна
и приливи, отливи...
диша морето.

* * *
Цвят и платно
се превръщат в картина
бавно и тихо.

© Доли Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??