Търси си Лиса в гората
Търси си Лиса в гората
да си похапне нещо за душата.
Огледа се напред, назад,
но какво ли търси, не разбрах?
А наоколо животинки малки
бързат, тичат, като залъгалки.
Но хитрата Лисана
към тях погледна с наслада.
Зарадва се горката,
че ще ù стане леко на душата.
Но всички я видяха
и избягаха в гората.
© Мария Все права защищены