28.04.2012 г., 23:48 ч.

Търси си Лиса в гората 

  Поезия » За деца
519 0 0

Търси си Лиса в гората

 

Търси си Лиса в гората

да си похапне нещо за душата.

Огледа се напред, назад,

но какво ли търси, не разбрах?

 

А наоколо животинки малки

бързат, тичат, като залъгалки.

Но хитрата Лисана

към тях погледна с наслада.

 

Зарадва се горката,

че ще ù стане леко на душата.

Но всички я видяха

и избягаха в гората.

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??