8 окт. 2015 г., 23:31

Тютюн 

  Поэзия » Любовная
304 0 0

Тютюн

Вселената се събира,
между двете липи.
Там, където ти ми подари
миризмата на
стар бърбън
и свити цигари.

Гледката по-просторна
отколкото са дълбоки
сините зеници
на любовта ти..



 А погледът ми 
само до теб стига..
Каква изтъркана фраза
ала вярна-
Звездите не засищат

© Харли Куин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??