Oct 8, 2015, 11:31 PM

Тютюн 

  Poetry » Love
302 0 0

Тютюн

Вселената се събира,
между двете липи.
Там, където ти ми подари
миризмата на
стар бърбън
и свити цигари.

Гледката по-просторна
отколкото са дълбоки
сините зеници
на любовта ти..



 А погледът ми 
само до теб стига..
Каква изтъркана фраза
ала вярна-
Звездите не засищат

© Харли Куин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??