13 нояб. 2008 г., 07:23

Убита от момичето в огледалото... 

  Поэзия
785 0 1

Безпомощна - като момичето в огледалото.
Отровена - като момичето, превито в одеялото.
Затворена - като момичето, затворило се в мечтите си.
Излъгана - толкова излъгана от лъжите си.
Обгорена - обгорена от огъня на злините си.
Мъртва - убита от самата себе си.

By XxNonExistingxX & Gangsta56
Ще се радваме да чуем коментарите ви!

© Асето и Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??