13.11.2008 г., 7:23 ч.

Убита от момичето в огледалото... 

  Поезия
838 0 1

Безпомощна - като момичето в огледалото.
Отровена - като момичето, превито в одеялото.
Затворена - като момичето, затворило се в мечтите си.
Излъгана - толкова излъгана от лъжите си.
Обгорена - обгорена от огъня на злините си.
Мъртва - убита от самата себе си.

By XxNonExistingxX & Gangsta56
Ще се радваме да чуем коментарите ви!

© Асето и Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??