Убитата ви клетва
Облечена в бяло,
изцапана с кръв,
преливат се отляво,
кръвта и бялото струят.
Цигулки свирят,
лицата, втренчени във мен.
Коя е тази полужива,
облечена във кървав тоалет?
Изправям си главата и отмятам
кафявата коса, усмивка бегла.
"Не зная аз коя съм", проговарям -
навярно съм убитата ви клетва.
© Женя Все права защищены